In gesprek over zwemsport


DELFT - Diverse zwembestuurders kwamen vorige maand in Zwembad Kerkpolder samen voor een vergadering van de Sectie Zwemmen. Er vond een nabespreking plaats over het schoolzwemevenement, zoals dat in oktober plaatsvond in Kerkpolder, waar burgemeester Van Bijsterveldt één van de toeschouwers was. Nieuw dit jaar was dat naast de traditionele schoolzwemwedstrijden tegelijkertijd in het tweede bad nieuwe activiteiten werden georganiseerd door de diverse bij de sectie aangesloten verenigingen. Er werden ter vergadering ook de eerste voorbereidende afspraken gemaakt voor dit schoolzwemevenement in het najaar van 2018. Een half jaar na de overdracht van het beheer van zwembad Kerkpolder van de Gemeente Delft naar Sportfondsen NV werd geconstateerd dat die verandering vooralsnog zonder problemen voor de zwemclubs is verlopen. Een prettige constatering.

Sport op de radio


DELFT - Elke laatste dinsdagavond van de maand is op Stadsradio Delft een rechtstreekse uitzending van het Sportcafé. Indien u als Delftse sportclub uw activiteiten voor de microfoon wil bespreken, dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij de secretaris van de Sportraad via secretaris@sportraadvandelft.nl. Stadsradio Delft zoekt ook vrijwilligers, voor een herstart van het live-sportprogramma op de zondagmiddag. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de secretaris van de Sportraad.

Plannen voor Sportpolitiek Forum


DELFT - Het Bestuur van de Sportraad heeft, net als in het verleden het geval was, het voornemen om een Sportpolitiek Forum te organiseren met het oog op de verkiezingen voor de Gemeenteraad, die in maart 2018 op de agenda staan. Voor die bijeenkomst, waarschijnlijk eind februari, waarbij het gemeentelijke sportbeleid en met name de nadere invulling en uitwerking van de nieuwe sportvisie centraal zal staan, zullen uiteraard de in de gemeenteraad zittende lokale partijen alsmede alle Sportraadleden worden uitgenodigd.

Fijne Feestdagen!

DELFT - Het Bestuur van de Sportraad Delft wenst alle Delftenaren hele prettige Kerstdagen en een in alle opzichten voorspoedig, gezond, gelukkig, succesvol en vooral sportief 2018.