De nieuwe Mazda CX-5: om in te lijsten zo mooi.
De nieuwe Mazda CX-5: om in te lijsten zo mooi. Foto:

Veel voordeel bij Mazda Auto Haagstad

DEN HAAG - Mazda dealer Auto Haagstad in Den Haag wil het jaar feestelijk afsluiten met veel voordeel voor de klanten. Tot het einde van het jaar kan het voordeel oplopen tot vele duizenden euro's.

Alle kopers van een nieuwe Mazda kunnen profiteren van het BPM voordeel van 2017 en het kenteken van 2018. Dit voordeel is bovenop de vele acties, inruilpremies en actiemodellen. Daarnaast bieden we uiteraard ook zeer scherpe inruilprijzen.
''Mazda is onlangs zeer vaak getest door diverse pers- en vakbladen. Mazda komt er veelvuldig als winnaar uit en zijn de Mazda CX-3 en Mazda CX-5 uitgeroepen tot meest waardevaste auto's in hun klasse. Daar zijn we bijzonder trots op'', vertelt Dito Tomas Mollema, directeur Mazda dealer Auto Haagstad. ''We hebben nog een ruim aanbod in diverse nieuwe Mazda modellen en uitvoeringen. Er is dus genoeg keuze voor de koper'', gaat Dito Tomas Mollema verder.
''Koop nu uw nieuwe Mazda met extreem eindejaarsvoordeel en begin 2018 in stijl", zegt Bart-Jan Kraal. "Helaas wordt de BPM - de belasting personenauto's en motorvoertuigen - per januari 2018 wederom flink verhoogd op vrijwel alle auto's in Nederland. Dat betekent dat als u in 2018 een nieuwe auto koopt, u meer belasting betaalt voor dezelfde auto dan in 2017. Dat scheelt bijvoorbeeld bij een Mazda 6, Mazda 3, CX-5 of CX-3 tussen de 700 en 1.600 euro. Ook bij een Mazda 2 bespaart u enkele honderden euro's. Voor alle voorraadmodellen geldt dat we het kenteken kunnen aanvragen in 2017 en registreren in 2018. U heeft dan het belastingvoordeel van 2017, maar wel een in 2018 gekentekende auto. Daar valt dus echt veel te besparen. Om het nog wat aantrekkelijker te maken om de koop van een nieuwe Mazda nu te doen - en begin 2018 te laten leveren - bieden we op diverse voorraad modellen tot 1500 euro gratis accessoires bovenop bestaande acties. Tevens zijn er extra scherpe private lease-tarieven op bijvoorbeeld de Mazda2 Dynamic+, deze is er vanaf 259 euro en de Mazda CX-3 Dynamic is er vanaf 369 euro'', aldus Bart-Jan Kraal.
Voor meer informatie is een bezoek aan de showroom een aanrader.

Auto Haagstad
Mercuriusweg 15A
2516 AW Den Haag
(070) 30 40 110
www.haagstad.nl