Floors for You aan de Gildeweg in Naaldwijk heeft een enorm aanbod aan houten vloeren.
Floors for You aan de Gildeweg in Naaldwijk heeft een enorm aanbod aan houten vloeren. Foto:

De allernieuwste trends en een
mooie najaarsactie bij Floors for You

DELFT - Floors for You aan de Gildestraat 25 in Naaldwijk heeft elk jaar weer de bekende najaarsactie. Veel mensen die volgend jaar een nieuwe woning krijgen of gaan verbouwen maken daar gebruik van.

Door de enorm aangetrokken economie zien ze bij Floors for You weer een druk op grondstoffen, die gepaard gaat met prijsverhogingen. Doordat men nu koopt staat de prijs vast en slaat Floors for You kosteloos alles keurig op tot afname of plaatsing in het nieuwe jaar.

Trends
Ze zien bij het Naaldwijkse bedrijf nadrukkelijk dat er meer en meer voor hout wordt gekozen. Steeds meer mensen ontdekken ook de nadelen van kunststofvloeren als PVC en laminaat. Deze vloeren nemen geen temperatuur aan en zijn dus relatief koud. Ook zijn ze statisch waardoor er veel stof op waarneembaar is. Een natuurproduct als hout bied niet alleen een bijzonder mooie uitstraling maar is ook niet koud en trekt geen stof aan!
Bij Floors for You gaan ze ervan uit dat elke woning vloerverwarming heeft. Alle houten vloeren hier zijn specifiek ontwikkeld voor plaatsing op zowel vloerverwarming als koeling. Floors for You zit ruim onder de gestelde normeringen, die gelden tot het jaar 2025! Dus ook in geheel energie neutrale woningen is het geen probleem om hout toe te passen.
Een meer en meer doorzettende trend is visgraat. Visgraat is alleen denkbaar in eiken en natuurlijk van echt hout. Floors for You maakt deze vloeren ook in de bekende twee laagsopbouw. Dat is dus geheel geschikt voor vloerverwarming. Een andere bijkomstigheid is dat ze deze ook geheel kant en klaar afgewerkt leveren. Op die manier is zelfs een visgraatvloer voor de handige doe het zelver te plaatsen. Floors for You heeft een breed assortiment visgraatvloeren in veel maten en kleuren. Uiteraard kunnen deze ook door dit bedrijf vakkundig worden geplaatst.

Planning
Iedereen weet dat het druk is in bouwend Nederland. Het is daarom belangrijk ruim op tijd de plaatsing van de vloer in te plannen. Veel mensen die bouwen of een nieuw huis krijgen hebben een duidelijke planning. Floors for You kan dit ruim van tevoren opnemen zodat alles straks netjes doorloopt en je zonder problemen kan verhuizen. Meer info: www.floorsforyou.nl.