Een van de woningtypen in Landrijk 6 en 7.
Een van de woningtypen in Landrijk 6 en 7. Foto:

De eerste kopers tekenen
overeenkomst Landrijk 6 en 7

PIJNACKER – Landrijk 6 en 7 gaat in totaal uit 45 woningen bestaan. Het project wordt ontwikkeld door ABB Bouwgroep en inmiddels hebben de eerste kopers een overeenkomst getekend.

Dit gebeurde afgelopen week, toen door een aantal enthousiaste kopers hun handtekening werd gezet onder een koop- en aannemingsovereenkomst. Dit was onder het toeziend oog van afgevaardigden van Ruseler Makelaars. In de komende periode zullen nog meer overeenkomsten worden ondertekend. "In de eerste week zijn er vijf koopovereenkomsten getekend", zegt Patrick de Jong van ABB.
Landrijk 6 en 7 bevinden zich in het nieuwe woongebied Ackerswoude in Pijnacker. Inmiddels zijn er al 157 woningen ontwikkeld en er komen nog diverse vervolgfasen.
Het plan waar het nu om gaat, bestaat uit 45 woningen uitgevoerd in diverse woningtypen. Zo zijn er 22 herenwoningen met breedtes variërend van 5.70, 6.00, 6.30 en zelfs 6.60 meter, 18 twee-onder-één-kapwoningen, drie vrijstaande villa's en twee semibungalows, die levensloopbestendig zijn. De 45 woningen van Landrijk 6 en 7 zijn inmiddels allemaal onder optie. U kunt zich bij een van de makelaars opgeven als reservekandidaat. "Met 24 mensen is al een tekenafspraak gemaakt", zegt De Jong. "De verwachting is, dat alle woningen medio het eerste kwartaal van 2018 zijn verkocht. De verkoop verloopt zo voorspoedig, omdat kopers het niet alleen met een toekomstplaatje hoeven te doen. De reeds gerealiseerde woningen van Landrijk 3 geven een goed beeld van de toekomstige woonsituatie."
De compleetheid van de woningen maakt ze kwalitatief en prijstechnisch zeer interessant. Omdat smaken en levensstijlen verschillen, zijn de woningen echter ook flexibel in te delen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Denk aan een uitbouw, dakkapel en zo verder. Bewoners zullen zich snel thuis voelen in de ruime woningen, op een unieke locatie. De woningen voldoen bovendien aan de meest recente eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen ook aan het einde van de maand een lagere energierekening op! Informatie: www.landrijk-pijnacker.nl.