Het schoonheidsinstituut in de Hugo de Grootstraat.
Het schoonheidsinstituut in de Hugo de Grootstraat. Foto:

Op naar BeauMel, juist nu

De feestdagen zijn begonnen, dus willen we er op ons allerbest uitzien. Schoonheidsinstituut BeauMel heeft alles in huis om je deze maand te laten stralen als nooit tevoren.

"Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezichtsbehandelingen, zodat je er rond de feestdagen fris en fruitig uitziet", vertelt eigenaresse Melissa de Ruiter. Kamp je met een bomvolle agenda? Dan heeft BeauMel een quick beauty treatment, die je in zo'n 30 tot 45 minuten kunt ondergaan. Ook voor wimpers, extensions en make-up ben je bij BeauMel aan het juiste adres. Met een kleurtje de feestdagen in? Geniet dan van de voordelen van een spray tan.
December is verder natuurlijk vooral de tijd van geven en delen. BeauMel heeft veel moois om je familie of vrienden mee te verblijden met Sinterklaas of Kerst. "We hebben een breed scala aan leuke cadeaus, zoals mooie huidverzorgingspakketten of mooie dozen met parfum en andere verzorgingsproducten, al verkrijgbaar vanaf 9 euro 95." Wie in december een product of cadeau koopt bij BeauMel, krijgt er bovendien een presentje bij. Het pand van BeauMel aan de Hugo de Grootstraat bestaat bekend om haar PC Hooftstraat-achtige allure. Fraai van buiten, en ook binnen in de zaak heerst een bijzondere entourage. BeauMel is, net als de Hugo de Grootstraat, waar gratis parkeren geen probleem is, al helemaal in kerstsferen.

Bijzonder
Bijzonder aan BeauMel is verder dat het schoonheidsinstituut heel veel disciplines onder één dak heeft. "Je kan hier terecht voor een simpele gelnagelbehandeling,maar ook voor onder meer permanente make-up, microdermabrasie of microneedling", geeft Melissa aan. "We werken veel samen met artsen en huidtherapeuten en beschikken over een breed netwerk. Het gebeurt dat we mensen door verwijzen, maar in principe doen we bijna alles zelf." Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen blijft het team van BeauMel zich steeds bijscholen. "Omdat we zoveel doen kunnen we de klanten echt eerlijk adviseren en hen goed helpen. En daar gaat het uiteindelijk om." Meer weten? Bel dan naar 015-2121215 of kijk op www.beaumel.nl.