Yang Yang tussen twee van haar klanten, terwijl haar medewerkers de pedicure uitvoeren. (foto: ML)
Yang Yang tussen twee van haar klanten, terwijl haar medewerkers de pedicure uitvoeren. (foto: ML) Foto:

Oók in de wintermaanden is
China Body goed voor uw lichaam!

DELFT – De van oorsprong Chinese Yang Yang is al acht jaar in Nederland en het is altijd haar droom geweest om een eigen winkeltje te hebben. In april 2010 was het zover. Toen opende zij de deuren van haar beautystudio China Body aan de Nieuwe Langendijk 68.

Voorin de studio staan twee nageltafels, waar klanten kunnen neerstrijken voor manicure, mooie nagels en nail art. Even verder op staan vier pedicure-stoelen. Loop je verder, dan kom je bij twee massagekamers, waar klanten heerlijk in alle rust kunnen ontspannen terwijl ze bijvoorbeeld een Chinese kruidenmassage of een drukpunt-voetmassage kunnen ondergaan. "Veel mensen onderkennen het belang van goede pedicure", zegt Yang Yang. "Niet alle mensen onderkennen het belang van pedicure het hele jaar door. Terwijl pedicure juist óók in de wintermaanden heel goed is."
In het voorjaar en in de zomer willen veel klanten een goede pedicure met mooie nagels. Het goed onderhouden van je voeten is goed, niet alleen uit hygiënisch oogpunt, maar ook om bijvoorbeeld likdoorns te voorkomen. En dat alles kan dus ook gewoon in de winterperiode, wanneer het kouder is. Dan is er bijvoorbeeld ook meer behoefte aan een professionele Chinese lichaamsmassage, al dan niet met kruidenlotion. "De klant kan kiezen uit tuina of sport", gaat ze verder. "Ook Ba Huo Guan, of te wel Chinese cupping, kan een uitkomst zijn als er zich een ´koude wind´ in het lichaam bevindt."
Even terug naar de nagels, want Kerstmis komt er aan. Dames willen veelal de nagels gelakt hebben, met misschien een leuke nail art er op. "Gelnagels, samen met een fijne manicure, acrylnagels of acrylnagellak, het kan allemaal bij China Body. Inclusief een fijne gezichtsbehandeling en wimperextensions", zegt Yang Yang.
Telefoon: (015) 214 51 00.
Internet: www.chinabody.nl.