"René laat goed zien dat wij als internationaal bedrijf ook echt geworteld zijn in de lokale samenleving". (Foto: PR) Foto: PR

"Netwerken is cruciaal in de toekomst"

"Natuurlijk zijn we blij dat René deze prijs heeft gewonnen", aldus John Lagerwerf, communicatiemedewerker bij Festo.

"We zijn heel trots op hem en vinden het ook terecht dat de vele inspanningen die hij heeft geleverd op deze manier gewaardeerd worden. René laat goed zien dat wij als internationaal bedrijf ook echt geworteld zijn in de lokale samenleving en daar onze verantwoordelijkheid ook voor nemen.
Festo is ècht Delfts. De slogan die de gemeente Delft gebruikt 'Creating History', kan ook op Festo slaan.Groot geworden door een rijke geschiedenis en continu bezig met innovatie. Natuurlijk spelen we een rol als werkgever en innovator, maar waar we ons vooral voor inzetten is dat Delft in de voorhoede van de technische ontwikkelingen blijft. Wij willen toonaangevend blijven, maar daar hebben we anderen ook bij nodig. Door de kracht van samenwerking kunnen we echt participeren in wat wij noemen Industrie 4.0; de maakindustrie van de toekomst, waar big data, the internet of things, rapid prototyping en mass customization een doorslaggevende rol gaan spelen. In die toekomst is netwerken geen luxe, maar noodzaak om te overleven. We zijn dus niet alleen blij met René, maar ook met organisaties als de Kracht van Delft, die het netwerken promoten. We danken deelnemers, organisatoren en de jury; niet alleen voor de prijs, maar vooral voor hun inspanningen!