Sieraden met een pure uitstraling
Sieraden met een pure uitstraling Foto: PR

Jéh Jewels; pure en ambachtelijke sieraden

Gaat u voor een pure en natuurlijke uitstraling, met hier en daar een luxueuze touch? Jéh Jewels, het nieuwe merk van Juwelier Warnaar, maakt uw look compleet.

Jéh Jewels, authentiek, tijdloos en duurzaam. Van Nederlandse bodem, ontworpen met liefde en op ambachtelijke manier vervaardigd. Jéh is de afkorting van Jacoba Elisabeth Heemsbergen, de initialen van Coby van Buuren die Jéh Jewels 25 jaar geleden heeft opgericht. Jéh Jewels komt uit Maasland, de plek waar moeder en dochter inspiratie vinden voor het ontwerpen van de ambachtelijke en tijdloze sieraden. Allemaal met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam. En - heel belangrijk - met een groot draagcomfort. Laat u bij Juwelier Warnaar inspireren door de bijzondere collectie van Jéh Jewels!
De collectie van Jéh Jewels is gevuld met ambachtelijke sieraden van mooie zwart-wit contrasten tot de luxueuze 'touch of gold'-uitstraling. De collectie representeert elegante sieraden die als set compleet te maken zijn. Veelal met de diverse structuren in (geoxideerd) 925 sterling zilver en in combinatie met zilver verguld en gold filled, wat de sieraden van Jéh Jewels definieert.

Neusje van de zalm
Een aantal van de handgemaakte sieraden zijn verrijkt met prachtige edelstenen en parels, waardoor alle designs van Jéh Jewels 'het neusje van de zalm' zijn te noemen. Labradoriet, lapis, onyx, zoetwaterparels, en nog vele andere edelstenen zijn terug te vinden in de collectie. Deze kleurrijke collectie is oneindig met elkaar te combineren, waardoor ieder sieraad te personaliseren is.

Gedurfd
Naast de prachtige hangers, colliers met bijpassende armbanden in natuurlijke vormen en de gedurfde oorbellen is er ook een uitgebreide, stoere en artistieke ringencollectie.