Wijn staat centraal tijdens het WineWeekend.
Wijn staat centraal tijdens het WineWeekend. Foto:

De grootste wijnproeverij van Nederland

In De Broodfabriek is op zaterdag 25 en zondag 26 november het WineWeekend. Het WineWeekend is een uniek evenement, het is het grootste Nederlandse wijnfestival voor consumenten.

Op 3000 vierkante meter honderden wijnen proeven, kletsen met wijnmakers en importeurs en meer leren over wijn? Dat kan alleen tijdens WineWeekend, hét festival voor wijnliefhebbers, volgend weekend in De Broodfabriek in Rijswijk.
De wijnen worden allen gratis geschonken om te proeven, natuurlijk is er de gelegenheid om de wijnen per fles te kopen en na afloop de wijn mee naar huis te nemen. Wijnen uit de bekende wijnlanden worden gepresenteerd, maar ook landen als Georgië, Griekenland en de Balkan worden vertegenwoordigd. In totaal worden vijftig verschillende gratis workshops gegeven die nog meer invulling geven aan het geheel. Muziek van vinyl, live pianomuziek, verse oesters en uitgebreide borrelplanken maken je bezoek aan WineWeekend compleet! Het programma is te lezen op de website www.wineweekend.nl.

Tegen inlevering van dit artikel krijg je 2 euro 50 euro kassakorting. Je betaalt dan geen 10 euro, maar 7 euro 50 entree en ontvangt hierbij een gratis proefglas. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. Meer info: wineweeked.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam:............................... ………………………………….........
E-mailadres:...................... ............................................. .............................

De Broodfabriek bevindt zich aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk en is geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.