Afbeelding
Foto:

Winterse sfeer in cadeaus-shop Botanische Tuin

Cadeautjes, gratis feestelijk ingepakt in een tasje! Onze aantrekkelijke shop is in Sint- en Kerstsfeer. Specials: uitgebreide serie Woebie boekjes voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Met Woebie-boekenlegger!

Prachtige engelen in diverse maten met muziek instrumentjes. Robots, mokken, heksenbollen, uilen, hondjes, kat voor in de goot!

Cadeautjes, zo gevarieerd, dat je het eigenlijk allemaal wel zou willen aanschaffen! Uit Zweden de Kerstdecoraties, voor de boom, voor de Kersttafel, van ijspegel (kristal) tot kerstkabouter.

Echte kaarsen met een lichtje, automatisch aan en uit! Winterboeken met illustraties Voor in de dennenboom, 100 soorten decoraties, exclusief in onze shop te verkrijgen.

Voor de volwassenen een scala aan keuzes, tassen, shawls, sieraden, stijlvol, klassiek of modern. Vogelvoederhuisjes, voederbakken en boeken over vogels, planten en bloemen.

Voor kinderen, de leukste houten muziekinstrumenten en speelgoed. Mag ik op uw komst rekenen, want…de opbrengst wordt gebruikt voor het samenstellen van educatieve natuurprogramma's voor schoolkinderen.
Een verrassing bij aanschaf van…en speciaal voor u, als u deze column meeneemt naar de MuseumShop!

*Alle aankopen 10 procent korting tot en met december 2017.

GRATIS PARKEREN: Julianalaan, Nassaulaan, Simonstraat, Delft

Geopend: Maandag: 12.00 -16.30 uur
Dinsdag - zaterdag: 10.00 – 16.30 uur