Op de Schoemaker Plantage is zondag 26 november een Montmarte Markt, waar allerlei leuke spullen verkrijgbaar zijn.
Op de Schoemaker Plantage is zondag 26 november een Montmarte Markt, waar allerlei leuke spullen verkrijgbaar zijn. Foto:

Lekker struinen en ontdekken tijdens Montmarte Markt

DELFT - Geïnteresseerden kunnen zondag 26 november lekker komen struinen en ontdekken tijdens de Montmartre Markt op de Schoemaker Plantage.

Er is hier te genieten van kunst, fotografie, vintage, tweedehands artikelen, ambacht én muziek. Dit alles gaat gepaard met lekkere hapjes en drankjes van de local heroes Voldaan Buitenkeuken, De Griekse Olijf en De Stadsplantage. Ook kun je kennismaken met en binnenkijken bij The New Makers. Zij frezen hout in de loods naast De Stadsplantage.
Meer weten over het gebied en de huizen? Om 13.00 uur start een rondleiding vanaf de Schoemakerloods. In de Schoemakerloods vind je meer informatie over de nieuwste buurt van Schoemaker Plantage, Klinkerbuurt 3. Naar verwachting gaan begin volgend jaar de nieuwe huizen in verkoop.
Na alle hectiek en familiebezoeken tijdens de kerstdagen mag je op woensdag 27 december lekker komen genieten van een luie derde kerstdag bij de Schoemaker Plantage. Denk aan warme truien, makkelijke schoenen, lekkere muziek, vuurtjes, schapenvachten, een wijnbar, lekker eten, marshmallows, sjoelbakken, spelletjes en een warme tipitent met aanschuiftafels. De Stadsplantage en Voldaan Buitenkeuken verzorgen een 3–gangen diner - exclusief drankjes - voor 37 euro 50 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar eten voor 15 euro per persoon. Graag vooraf reserveren via kerst@schoemakerloods.nl. Meer weten? Kijk op www.schoemakerplantage.nl