Vestigingsmanager Ed Mouton en Howard Komproe, een nieuwe komisch duo? (foto's: ML)
Vestigingsmanager Ed Mouton en Howard Komproe, een nieuwe komisch duo? (foto's: ML) Foto:

Laat me (niet) lachen, met serieus veel voordeel bij Autohaag Zeeuw Delft

DELFGAUW – Bij Renault-dealer Autohaag Zeeuw Delft in Delfgauw vindt tot en met 20 december het festival 'Laat me (niet) lachen' plaats, met serieus veel voordeel! In geld uitgedrukt bedraagt dat voordeel tot wel 4.000 euro.

Het festival is helemaal opgehangen aan comedy. Niemand minder dan Howard Komproe is het gezicht van de mediacampagne. Autohaag Zeeuw en comedy, dat moet een gelukkige combinatie zijn. "De eerste vijftig kopers van een nieuwe Renault ontvangen dan ook twee kaarten voor een show van deze comedian", zegt vestigingsmanager Ed Mouton. "Wil je eerst een beetje in de stemming komen voordat je zo'n grote uitgave doet? Ga dan naar onze website en bekijk diverse comedy-video's van de collega's van Howard."

Comedy-jas
De najaarsopruiming van Autohaag Zeeuw is op deze manier in een wel heel leuke comedy-jas gestoken. En er is inderdaad ook ontzettend veel te kiezen. Een greep uit de acties laat wel zien hoe groot het voordeel kan zijn. De Renault Twingo Limited kost rijklaar 10.790 euro en dat is 2.500 euro voordeel. In de Renault Clio Life mag je tegen betaling van 12.740 euro weg rijden. Daarmee boek je een voordeel van 2.750 euro. Toch liever de Renault Captur? De Captur Life kost 16.440 euro rijklaar, wat een voordeel van 2.750 euro betekent. "Let er op, de auto's moeten uiterlijk 31 december geregistreerd zijn", gaat Ed Mouton verder. "Behalve deze modellen hebben we nog veel meer voordeelmodellen. En hierbij geldt: op is ook echt op."

Echt geen grap
Dat dit allemaal echt geen grap is, dat maakt de actie op de website wel duidelijk. Een auto aanschaffen blijkt niet eens echt nodig om tòch voor twee comedy-vrijkaarten in aanmerking te komen. Ga naar autohaagzeeuw.nl/renault, bekijk alle comedy-video's. Laat je inspireren en stuur zelf ook een grap in. "Ook daarmee maak je namelijk kans op twee toegangskaarten voor een show van Howard Komproe."
'Laat me (niet) lachen', met serieus veel voordeel bij Autohaag Zeeuw. Zorg dat je niet te laat bent en profiteer van dat lachwekkend grote voordeel tot wel 4.000 euro! De verkoopadviseurs van dit bekende autobedrijf geven u graag meer informatie.



Autohaag Zeeuw Delft
Éxportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl