Hans Haak en Maurice Schaareman bij het grote aanbod winterbanden van Toyota DIGO.
Hans Haak en Maurice Schaareman bij het grote aanbod winterbanden van Toyota DIGO. Foto:

Winterbandentijd bij Toyota en Vakgarage DIGO

DELFT – Autobedrijf DIGO is bekend om zijn grote voorraad betrouwbare occasions in alle merken en prijsklassen. Deze bevinden zich op twee locaties: aan de Reinier de Graafweg 2A en aan de Motorenweg 25. "Kom eens langs op de koffie en bezoek onze showrooms, we hebben vast de auto van uw dromen en anders zoeken wij hem voor u op. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keus", zegt Peter Huizenga uitnodigend.
Tevens wil DIGO u adviseren bij de aanschaf van winterbanden. Dit is nu wel heel actueel. "Het wordt kouder, meer regen, natte bladeren op de weg, files en straks misschien sneeuw en ijs", begint Huizenga zijn verhaal. "Men heeft bewezen dat een winterband onder 7 graden Celsius een betere grip en kortere remweg heeft. Een winterband kan bij slechte weersomstandigheden dan ook echt ongelukken voorkomen."
Iedereen wil uiteindelijk veilig de winter door, wil Huizenga maar zeggen, "en daar willen wij graag bij helpen." Autobedrijf DIGO helpt u graag bij het vinden van de juiste banden en velgen. Als Vakgarage DIGO kan dit bedrijf altijd alle maten en merken leveren voor alle modellen auto's en tegen opvallend scherpe prijzen. "Vraag een offerte aan en laat ons u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Wacht niet te lang, want als de winter echt invalt wordt de vraag te groot en stijgen de prijzen. Tevens hebben we nu nog volop gebruikte banden en sets voor diverse merken tegen wel heel aantrekkelijke prijzen." Bel (015) 515 00 00 (Reinier de Graafweg) of (015) 515 00 80 (Motorenweg) of kom langs in de showrooms voor beschikbaarheid en prijzen. "Uiteraard verzorgen wij meteen de wissel en het balanceren van de sets, maar wat ook door iedereen als zeer prettig wordt ervaren is de opslagmogelijkheid bij autobedrijf DIGO. U laat de bandenset bij ons achter en wij verzorgen transport, opslag en verzekering van uw banden en dat slechts voor een bedrag van 25 euro. Als er weer gewisseld moet worden is een telefoontje voldoende en wij regelen alles voor u. Handig toch.... echt een service van DIGO!"