Van links naar rechts: Lucie Cunningham van Delft MaMa, projectmanager Ildikó Wooning, Anna Kovári van Delft MaMa met haar baby Ruben, evenementcoördinator Oriana van der Sande, superhelper Moni Durán Barrientos, ontwerper Claudia Latorre en HR-coördinator Eva Amaral.
Van links naar rechts: Lucie Cunningham van Delft MaMa, projectmanager Ildikó Wooning, Anna Kovári van Delft MaMa met haar baby Ruben, evenementcoördinator Oriana van der Sande, superhelper Moni Durán Barrientos, ontwerper Claudia Latorre en HR-coördinator Eva Amaral. Foto:

Mooi, weer een mozaïek

DELFT – In de speeltuin De Achtertuin aan het Achterom werd drie weken lang gewerkt aan een 12 meter lang kunstwerk van mozaïek. Dat werd vorig weekend onthuld. Het project is mogelijk gemaakt door de sterke samenwerking van internationale vrouwen die elkaar met de hulp van de Stichting Delft MaMa hadden gevonden. De mama's werkten samen met lokale Delftenaren om de speelplek op te frissen, leuker te maken en het contact tussen Delftenaren en internationale bewoners te versterken. Het mozaïek is gemaakt onder leiding van Nan Deardorff-McClain.