Elma, Mary en Adinda (v.l.n.r.) van SK!N & HAIR face2face.
Elma, Mary en Adinda (v.l.n.r.) van SK!N & HAIR face2face. Foto:

Nu ook cryotherapie bij SK!N&HA!R face2face

SK!N&HA!R face2face is een stijlvolle schoonheidssalon aan de Koornmarkt. Het team van professionals beschikt over een keur aan ervaring. Daarnaast blijft de salon vernieuwen.

Zo is het hier sinds kort mogelijk cryotherapie te ondergaan. "Door middel van een apparaat zorgen wij ervoor dat de vetcellen zullen kristalliseren en afbreken, waarna het lichaam deze zal afvoeren", vertelt bedrijfsleidster Mary. "We richten ons daarbij vooral op de vetcellen waar je anders maar lastig vanaf komt, die zich vaak bevinden op de bovenarmen, bovenbenen, buik en rug", voegt Elma eraan toe.
Het is vooral zinvol deze therapie te ondergaan als je daarnaast ook bewust met voeding en beweging bezig bent. Ter introductie van deze nieuwe methode heeft SK!N&HA!R face2face momenteel een mooie actie. Voor drie behandelingen betaal je tot 4 januari in totaal slechts 99 euro, in plaats van 275 euro.
Nu de herfst is aangebroken kunnen weer bepaalde behandelingen worden ondergaan die in de zomertijd worden afgeraden, omdat ze huidvernieuwend werken. Zoals de Dermapeel Pro en de Mesotherapie. "Behandelingen die huid- en celvernieuwend werken, waardoor de huid weer een natuurlijke glans zal krijgen", legt Adinda uit.
"Wat verder bijzonder aan onze salon is, is dat we hier vrijwel alles in huis hebben", zegt Mary. "De klant kan hier terecht voor diverse facials, bodyscrubs, body pakkingen en massages, manicure, pedicure en tevens voor diverse professionele kappersbehandelingen."
Ook bijzonder: de schat aan ervaring. SK!N&HA!R face2face begon in 2004 en was toen nog gevestigd in één kamertje. Inmiddels beschikt het over een groot pand met meerdere fraaie en frisse ruimtes waar je heerlijk ontspannen behandelingen kunt ondergaan. "En met alle personeelsleden bij elkaar hebben we zeker honderd jaar ervaring in huis", weet Elma. En, goed om te weten: Eén keer per week, op woensdag, is een huidtherapeut van HBO-niveau aanwezig. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs aan de Koornmarkt 3, bel naar 015 212 0404 of mail naar info@skinface2face.nl.