De Super Sunday van hockeyvereniging Ring Pass was druk bezocht.
De Super Sunday van hockeyvereniging Ring Pass was druk bezocht. Foto:

Super Sunday, nieuw netwerkevent van hockeyvereniging Ring Pass

DELFT – Bij hockeyvereniging Ring Pass vond afgelopen weekend Super Sunday plaats. Ring Pass is de grootste sportvereniging van Delft en had deze dag georganiseerd voor alle sponsoren en leden van de Business Club.

Hockeyvereniging Ring Pass heeft een interessant netwerk van voornamelijk Delftse bedrijven. De afgevaardigden hiervan hebben de wedstrijd in de overgangsklasse tussen Ring Pass en Union bekeken, met een uitslag van 3-3. "Super Sunday was in feite een uitgebreide brunch rondom de wedstrijd van het eerste damesteam", zegt voorzitter van de sponsorcommissie Jan Paul van Daal. "Wij bieden met onze Business Club volop netwerkmogelijkheden en gezelligheid en hebben dit seizoen een aantal nieuwe sponsoritems."
Binnenkort komt er op het terrein van Ring Pass een dubbele indoorblaashal voor zaalhockey. "Wij bieden sponsoren bijvoorbeeld de mogelijkheid om een onderdeel van de tribune te kopen of hun bedrijfsnaam aan de hal te verbinden", zegt Van Daal. "Bij de Super Sunday werd door de sponsoren enthousiast gereageerd op de mogelijkheden."
Na de wedstrijd was er een interview met de hoofdcoach en de aanvoerster van Dames 1 en werd de nieuwe speciaal ontwikkelde Businessclub App geïntroduceerd. Deze garandeert een snelle en goede communicatie met de aangesloten leden en bedrijven.