Verkoopleider Wouter de Vos (links) en zijn collega bij een hagelwitte Swift. (foto: ML)
Verkoopleider Wouter de Vos (links) en zijn collega bij een hagelwitte Swift. (foto: ML) Foto:

'Suzuki Loves Inruilen'
bij Suzuki Kees Balvert

DEN HAAG-YPENBURG – Bij Suzuki Kees Balvert draait het dezer dagen om… uw huidige auto. In de winterperiode loopt namelijk de actie 'Suzuki Loves Inruilen'. De actie loopt tot en met 27 december.

Het voordeel in deze actieperiode kan oplopen tot 2.000 euro extra op de inruilprijs voor uw huidige auto. "En dat is op alle modellen van toepassing, van de Celerio tot en met de S-Cross", zegt verkoopleider Wouter de Vos.
Kom eens langs bij Suzuki Kees Balvert. Er is een groot aanbod van nieuwe auto's. Doe uw voordeel met 'Suzuki Loves Inruilen' en maak een keuze uit dit grote aanbod. "Maar we hebben natuurlijk ook nog een groot aanbod occasions op de eerste verdieping", zegt De Vos. "Daar staan gewoonlijk een 45-tal gebruikte Suzuki's en andere merken auto's."
Bij Suzuki Kees Balvert vindt op zaterdag 18 november de jaarlijkse Suzuki Winter Scan Dag plaats. Wilt u helemaal veilig de winterperiode tegemoet gaan? Wanneer het nogal eens sneeuwt, regent of er een harde wind staat? Dan doet u er goed aan op deze dag uw auto te laten controleren. "Elke Suzuki kan dan op alle vitale onderdelen worden gecontroleerd", legt De Vos uit. "Een leuk event inclusief een hapje en een drankje. Laat uw Suzuki controleren, zodat u helemaal veilig in de soms barre weersomstandigheden kunt rijden."
Eén model wil Wouter de Vos nog wel een beetje extra belichten. De Suzuki S-Cross, die sinds kort bij het autobedrijf in 2017-uitvoering in de showroom staat. De nieuwe Suzuki S-Cross staat nu extra in de belangstelling. Het is een auto met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en heeft bovendien een rijke uitrusting. De S-Cross is leverbaar met twee motoren, namelijk de 1.0 en 1.4 Boosterjet. "Koms eens langs en laat u informeren over deze auto", zegt De Vos. "De S-Cross is volgens diverse tests de betrouwsbaarste in zijn klasse. Maar ook de Suzuki Swift kan een heel goede keuze zijn."

Suzuki Kees Balvert
Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/
kees-balvert-den-haag