De dinnershows vinden plaatsen in het pand van PerspeKtief aan de Vulcanusweg 277 in Delft.
De dinnershows vinden plaatsen in het pand van PerspeKtief aan de Vulcanusweg 277 in Delft. Foto:

Delft ontmoet elkaar tijdens dinnershows

DELFT - Draagt u bij aan de verbinding van inwoners van Delft? Vrijdagavond 10 november start de serie dinnershows waar alle inwoners van Delft welkom zijn om te genieten van een heerlijke maaltijd, goed gezelschap en entertainment.

De Dinnershows zijn een initiatief van Perspektief en Resto VanHarte met als doel de verbinding tussen Delftenaren, organisaties en het bedrijfsleven aan de eettafel vorm te geven. De organisatie roept iedereen op om mee te doen en dit initiatief tot een groot succes te maken.

Voor iedereen
De eerste Dinnershow is voor iedereen toegankelijk en wordt gratis aangeboden. Dit betekent dat de organisatie naar 'de inwoner van Delft' een zo breed mogelijk publiek uitnodigt. Denk hierbij aan de lokale politiek, welzijns- en vrijwilligersorganisaties, ondernemers, gemeente Delft en woningbouwcorporaties. Bovenal zijn alle Delftenaren van harte welkom om aan te schuiven en mee te genieten. Het thema van deze avond is 'verbinden', in het kader van de Dag van de Mantelzorg. De show vindt plaats op vrijdagavond 10 november vanaf 17.30 uur op de Vulcanusweg 277 in Delft. Geïnteresseerden dienen vooraf te reserveren. Dia kan via de website www.restovanharte.nl of van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 12.30 uur via 0900-9003030.
Na deze eerste editie zal er vanaf januari 2018 zes maanden lang elke maand een dinnershow zijn met een betaalbaar driegangendiner. Elke dinnershow krijgt zijn eigen thema. Ideeën voor een thema of invulling van het entertainment zijn welkom. Om deze dinnershows tot een succes te maken, is de organisatie op zoek naar betrokken ondernemers en vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via 015 – 284 1000 of perspektiefwerkt@perspektief.nu.