Het wordt een warme winter bij Lijm & Cultuur.
Het wordt een warme winter bij Lijm & Cultuur. Foto:

Nieuwe Chaos aan de Schie

De winter nadert, de dagen worden korter en het weer wordt guurder. Gelukkig is er de warmte van een nieuwe winterse Chaos aan de Schie bij Lijm & Cultuur.

Experiment Delft opent op 8 november voor de achttiende keer haar deuren voor iedereen die er wil dineren. De liefhebber kan daarnaast zijn hart ophalen bij verschillende culturele activiteiten. Combineren tot een complete culi-culturele avond mag natuurlijk ook!

Sfeervol dineren
Bas Hoog heeft een prachtig menu samengesteld met allemaal nieuwe gerechten. Producten van het seizoen vormen zijn muze. Zijn creaties zijn niet alleen heerlijk van smaak, maar ook een lust voor het oog. Chaos aan de Schie biedt hem alle ruimte zijn culinaire talenten te leven en u daar deelgenoot van te maken. Eet รก la carte of kies een van de verrassingsmenu's.

Culturele activiteiten
De chaos biedt ook inspirerende culturele activiteiten. We hebben onverwachte pareltjes en inspirerende voorstellingen aan de haak geslagen. Binnenkort meer hierover. Bereid je alvast voor op een avond met temperamentvolle muziek, en een avond met en lach en een traan. Hou de agenda van Lijm & Cultuur in de gaten voor het actuele programma.

Praktisch
Tijdens Chaos aan de Schie is het restaurant op Lijm & Cultuur op woensdag t/m zaterdag geopend voor diner vanaf 17.00 uur. Alle informatie op www.chaosaandeschie.nl. Voor het actuele culturele programma kunt u kijken op www.lijmencultuur.nl. Hou de website en onze sociale mediakanalen in de gaten voor de meest up-to-date informatie.