Royal Delft organiseert op 11 en 12 november de Delfts Blauw Dagen.
Royal Delft organiseert op 11 en 12 november de Delfts Blauw Dagen. Foto:

Delfts Blauw Dagen bij Royal Delft

DELFT - Bij Royal Delft zijn op zaterdag 11 en zondag 12 november de Delfts Blauw Dagen.

Op deze dagen is de entree gratis en kunt u de Royal Delft Experience bezoeken. In de winkel is er een spectaculaire uitverkoop waarbij kortingen gelden tot wel 70 procent. Verder is de brasserie de gehele dag geopend en worden er speciale Delfts Blauw dagen specialiteiten geserveerd.
Nieuw dit jaar is de rondleiding 'Blauw met een gouden randje', die vier keer per dag worden aangeboden. Een speciale rondleiding met een Koninklijk tintje! Deze zijn beide dagen om 10.30 uur, 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Per rondleiding is plek voor 30 personen en hierbij geldt vol is vol.

Schilderworkshops
Beide dagen zijn er workshops te volgen. Altijd al uw eigen Delfts Blauw tegeltje willen maken of een eigen medaillon beschilderen? Tijdens de workshops op de Delfts Blauw Dagen kan het. Na het schilderen wordt deze nog geglazuurd en gebakken dus u kunt deze later komen ophalen. Workshops kunnen op beide dagen worden gevolgd van 10.00 tot 15.30 uur.
Voor kinderen is er onder meer een bijzondere fotospeurtocht gemaakt waarbij ze ook een klein cadeautje krijgen. Deze speurtocht kan worden gedaan voor 1 euro.