Masto Mode is een boetiekachtige herenmodezaak in het centrum van Berkel en Rodenrijs.
Masto Mode is een boetiekachtige herenmodezaak in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Foto:

Masto Mode: al zes jaar stijlvolle kleding voor mannen van nu

Masto Mode heeft een breed assortiment aan herenmode. Van business tot casual, met veel toonaangevende merken. Mannen van nu kunnen hier de kleding vinden waar ze zich lekker in voelen. En dat in de stijl die bij hen past. "We zijn er trots op dat we met ons grote assortiment heren stijlvol kunnen aankleden voor alle gelegenheden: voor het werk, vrije tijd of een feestje", vertelt eigenaar Marvin Stokman, in het Delftse bekend vanwege zijn tijd bij Nuovo Mode. Masto Mode is altijd op zoek naar de nieuwste trends. "Klanten kunnen dus regelmatig leuke aanvullingen op onze collectie verwachten." Die is ook terug te vinden op de webshop.
Masto Mode onderscheidt zich met een steeds groter wordende collectie. De modezaak hecht veel waarde aan een eerlijk en juist advies en goede service. "Iedereen moet hier binnen kunnen stappen en in alle rust kunnen kiezen. We hebben een uitgebreid assortiment aan jassen, jack, schoenen, pantalons, colberts, shirts, truien en kostuums. Daarbij hebben we ook nog talloze leuke accessoires, zoals sokken, horloges en luchtjes", besluit Marvin.
Masto Mode bevindt zich aan de Kerksingel 7 in Berkel en Rodenrijs, op steenworp afstand van Delft. Meer weten? Kom langs of check www.mastomode.nl.