De partners van Inloophuis Debora kwamen donderdagavond samen in het inloophuis voor de jaarlijkse partnerbijeenkomst. (foto: Roel van Dorsten)
De partners van Inloophuis Debora kwamen donderdagavond samen in het inloophuis voor de jaarlijkse partnerbijeenkomst. (foto: Roel van Dorsten) Foto:

Partners komen bijeen tijdens partnerbijeenkomst Inloophuis Debora

DELFT – In Inloophuis Debora was afgelopen donderdag de twaalfde Netwerkbijeenkomst van de Debora Partnership Club (DPC). De partners van Debora konden hier onder leiding van DPC-voorzitter Paul Friskes kennis maken met het werk van het inloophuis. Inloophuis Debora is het ontmoetingscentrum van Delft en omstreken voor mensen met kanker en hun naasten. Men kan in het inloophuis terecht voor een luisterend oor tot vele uiteenlopende activiteiten, waaronder voorlichting, creatieve en verwen-activiteiten. Inloophuis Debora is haar partners dan ook ongelooflijk dankbaar voor hun, sommigen al jarenlange, financiële steun of steun in natura. Ook partner worden? Neem dan contact op met onze fondsenwervers Paul Friskes of Magda den Dulk. Meer informatie vindt u op www.inloophuisdebora.nl.