Len de Vries-Blom en Bjoke Bergsma: één team met twee expertises.
Len de Vries-Blom en Bjoke Bergsma: één team met twee expertises. Foto:

ErfrechtMeesters: twee expertises onder één dak

Bjoke Bergsma en Len de Vries-Blom vormen een gouden en unieke combinatie. De één deed veel ervaring op als kandidaat-notaris, de ander als advocaat.

Allebei zijn ze gespecialiseerd in erfrecht. Onder de naam ErfrechtMeesters staan ze nabestaanden bij. Het is een nog jong bedrijf, maar de twee werkten al langere tijd samen. "Omdat je bij de afwikkeling van een nalatenschap beide expertises nodig hebt", weet Len de Vries. "Het komt steeds minder voor dat omtrent een erfenis géén ruzies ontstaan." Mensen worden steeds rijker, hebben meer gezinsverbanden en afstammelingen uit verschillende relaties. Alle ingrediënten voor een conflict.
ErfrechtMeesters kunnen problemen vanuit verschillende invalshoeken voorkomen en verhelpen. Bjoke Bergsma kan als geen ander iemands wensen, die duidelijk worden in een gesprek in normale mensen taal, in notariële termen vastleggen. "Zo kunnen we het testament kant en klaar maken voor een notaris. Heel plezierig. Bijzonder aan ons is dat we heel laagdrempelig zijn. Iedereen mag hier in ons kantoor aan de Schieweg 93 in Delft langskomen voor een gesprek of advies. We komen indien gewenst ook bij mensen thuis langs." Een goed testament kan veel ellende voorkomen. Ontstaat er toch discussie, dan kan Len de Vries die met haar kennis de kiem in smoren. Professioneel en rekening houdend met ieders belang. "Bovenal merken we veel dat mensen het een enorme opluchting vinden om te worden ontzorgd." Benieuwd of de ErfrechtMeesters iets voor u kunnen betekenen? Kijk op www.erfrechtmeesters.nl of bel 015 – 20 30 005.