Uitrekenen wat een uitvaart kost? Dat kan nu heel makkelijk op de website van De Laatste Eer.
Uitrekenen wat een uitvaart kost? Dat kan nu heel makkelijk op de website van De Laatste Eer. Foto:

Online calculator van De Laatste Eer maakt inzichtelijk wat uw uitvaart precies kost

Benieuwd wat de uitvaart die u voor ogen heeft ongeveer zal kosten? Dat is sinds afgelopen vrijdag eenvoudig te berekenen met de DLE-calculator op de website van De Laatste Eer.

De kosten van een uitvaart zijn niet zelden voer voor discussie. "Het is net als met een bruiloft", geeft Peter Muller van De Laatste Eer aan. "Je kunt op maandag trouwen en daarna thuis koffie drinken. Dan ben je goedkoop uit. Maar je kan ook een groot feest voor 500 man op een bijzondere locatie organiseren. Zo werkt het ook met een uitvaart. Alles is mogelijk." En overal hangt een kostenplaatje aan.
Om transparant en inzichtelijk te maken wat uw uitvaart precies zal kosten, heeft De Laatste Eer nu een calculator op haar website. "Hier kun je op heel gebruiksvriendelijke manier invullen wat je wensen zijn. Wat voor vervoer wil je, wat voor catering wil je en op welke locatie? Wil je wel of geen kerkdienst?" De calculator berekent de kosten. Goed om te weten, zodat ook nabestaanden na een overlijden niet voor verrassingen komen te staan. "Wij bieden bij De Laatste Eer al lange tijd de mogelijkheid om hiervoor te sparen met een fonds van vooruitbetaling. Zo kun je sparen voor je eigen uitvaart of die van gezinsleden."

Benieuwd? Ga dan naar de nieuwe website www.de-laatste-eer.nl.