Welke clown is hier in gesprek met Charles van Harling? Laat het weten en maak kans op kaarten voor het Kerstcircus Ahoy.
Welke clown is hier in gesprek met Charles van Harling? Laat het weten en maak kans op kaarten voor het Kerstcircus Ahoy. Foto:

Maak kans op kaarten voor Kerstcircus Ahoy

DELFT - Het programma voor de 47ste editie van Kerstcircus Ahoy is rond. Wederom vormt een zeer divers palet aan internationale acts het ingrediënt voor het ideale gezinsuitje aan het einde van de decembermaand. Tien nummers van wereldformaat, die Rotterdam Ahoy van 23 tot en met 30 december zullen omtoveren tot een magische plaats voor jong en oud. Meer informatie over voorstellingen en kaartverkoop is te vinden op de website www.kerstcircus.nl. Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee keer twee kaarten weggeven voor het Kerstcirsus Ahoy. Wie kans wil maken op twee kaarten, moet de volgende vraag juist beantwoorden en dit uiterlijk aanstaande dinsdag mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Welke bekende clown wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd?