Linda en Nico nemen binnenkort afscheid van de winkel in de Hoven Passage. Ze kijken terug op een mooie tijd.
Linda en Nico nemen binnenkort afscheid van de winkel in de Hoven Passage. Ze kijken terug op een mooie tijd. Foto:

'Delft, bedankt!'

"Ik was 32 jaar toen ik hier begon met de verkoop van lederwaren en reisartikelen", blikt Nico Velthoven terug. "In de beginperiode verkochten wij er ook bijouterieën bij. Veel klanten hebben de afgelopen jaren de weg naar onze winkel gevonden. Door goede service en advies hebben we een grote klantenkring opgebouwd."
Inmiddels is hij de 60 gepasseerd en wil hij het wat rustiger aan gaan doen. Daarbij komt: "In januari ben ik opa geworden van kleinzoon Ivo", geeft Nico aan. "Ik wil daar graag wat meer tijd voor vrijmaken. Meer genieten, dus. Wel gaan we door met onze winkel in Nootdorp, waar we sinds 2003 zijn gevestigd." Verkoopster Linda, die nu nog in de winkel in Delft staat, zal dan straks in deze winkel in winkelcentrum Parade aan de slag gaan. Klanten kunnen bij de Parade gratis parkeren in de parkeergarage.
De uitverkoop in de winkel in de Hoven Passage duurt nog vier weken. "Dus kom naar de winkel om nog een mooie tas of koffer te scoren. En dat natuurlijk met korting!", zegt Nico. Nico, Wilma en Linda kijken terug op een mooie en fijne periode in Delft. "We willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen en gezelligheid de afgelopen jaren en graag tot ziens in Nootdorp."