Patrick van den Berg bij de nieuwe Suzuki S-Cross, nu verkrijgbaar bij Auto Nassau. (foto: ML)
Patrick van den Berg bij de nieuwe Suzuki S-Cross, nu verkrijgbaar bij Auto Nassau. (foto: ML) Foto:

De nieuwe Suzuki S-Cross, pronkstuk bij Auto Nassau

DELFT – Auto Nassau is officieel Suzuki en Daihatsu Service Dealer voor Delft en omgeving. Sinds enige tijd is het bedrijf aangesloten bij de CarProf-organisatie.

De keuze is gemaakt voor CarProf om ook eigenaren van andere merken dan Suzuki en Daihatsu uitstekend te kunnen bedienen. "Mocht er al enige verwarring zijn ontstaan, wij blijven gewoon dé Suzuki en Daihatsu dealer in deze regio", zegt Patrick van den Berg. "De aansluiting bij CarProf heeft als reden om nòg meer mensen van dienst te kunnen zijn in onze werkplaats."
De hoofdactiviteit van Auto Nassau blijft de verkoop, het onderhoud en reparaties van en aan auto's van de merken Suzuki en Daihatsu. Dit bedrijf heeft altijd diverse nieuwe Suzuki's die direct leverbaar zijn. "Daarnaast hebben we altijd wel leuke acties lopen", zegt hij. "Het voordeel voor Delftenaren is groot: in eigen stad een Suzuki kopen en laten onderhouden. Wel zo makkelijk en o zo goed om een prima relatie met uw dealer op te bouwen."
Auto Nassau is een kleinschalig bedrijf, waar de klant altijd centraal staat. Die wordt altijd snel geholpen, want zijn mobiliteit is belangrijk. "Mochten er eens garantiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden: dat is bij ons geen enkel probleem. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. En, ook niet onbelangrijk, we hebben altijd vervangend vervoer beschikbaar." De nieuwe Suzuki S-Cross staat nu extra in de belangstelling. Het is een auto met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en heeft bovendien een rijke uitrusting. De S-Cross is leverbaar met twee motoren, namelijk de 1.0 en 1.4 Boosterjet. Al vanaf 21.799 euro wordt deze auto rijklaar afgeleverd. "En dan is er ook nog eens het voordeel van 2.000 euro extra inruilpremie voor uw oude auto. Maar de klant kan ook kiezen voor een flinke korting", aldus Van den Berg. "Bij ons beschikbaar voor de proefrit! Zoals bij alle auto's, geven we ook bij de S-Cross Mobiliteitservice. Behalve nieuwe modellen, heeft Auto Nassau ook altijd ongeveer 25 occasions van de merken Suzuki, Daihatsu en vele andere merken op voorraad."
Deze worden afgeleverd met BOVAG-garantie en de Nationale Auto Pas, of te wel kilometerstandhistorie. De CarProf-formule dan, want het bedrijf heet niet voor niets voortaan CarProf Auto Nassau. In de buurt zijn er niet veel conculega's, zoals Van den Berg de andere autobedrijven noemt, dus zeker veel mensen uit Tanthof Oost en West zullen voor Auto Nassau kiezen. Ongeacht welk merk, wordt in de recent uitgebreide werkplaats door vier monteurs met passie aan auto's van alle merken gewerkt.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl