De voor- en achterkant van de nieuwe Nissan Leaf en alvast een blik op het interieur.
De voor- en achterkant van de nieuwe Nissan Leaf en alvast een blik op het interieur. Foto:

Exclusieve preview van de nieuwe Nissan Leaf bij Zeeuw & Zeeuw

WATERINGEN – Het is nog even wachten tot februari 2018. Veel mensen kunnen hun nieuwsgierigheid nauwelijks in bedwang houden.

Om die reden organiseert Zeeuw & Zeeuw in Wateringen een exclusieve preview op woensdag 1 november. Zo kun je de nieuwe Nissan Leaf toch alvast bekijken! De Nissan Leaf is de meest verkochte elektrische auto. De nieuwste versie van de Nissan Leaf in de showroom van Zeeuw & Zeeuw. Op woensdag 1 november is het zo ver. Van 15.00 tot 20.00 uur zijn alle belangstellenden van harte welkom om te komen kijken. "De auto heeft een heel nieuw design gekregen", zegt marketingmanager Pieter Dekkers. "Een nieuwe look met scherpe lijnen, een dynamisch front en een kenmerkend zwevend dak." De achterspoiler, de meer gestroomlijnde motorkap, de scherpere hoeken met aerovinnen en de aerodynamisch ontworpen velgen zijn voorzieningen die allemaal bijdragen aan een betere stroomlijn. Van binnen zijn er vijf zitplaatsen en details als een afgeplat stuurwiel, een opvallende middenconsole en een zwevend informatiescherm met een centrale plaats voor de telefoon. "Een ander belangrijk punt, dat is de actieradius die een heel stuk is verbeterd. Met een volle accu van 40 kWh kun je 378 kilometer rijden, dit is volgens de cijfers van het meetinstituut NEDC. En de bestuurder heeft een e-Pedal. De Leaf is namelijk de aller eerste auto ter wereld die zich met één pedaal laat bedienen." Het e-Pedal, hoe gaat dat eigenlijk in z'n werk. Heel simpel eigenlijk. Intrappen voor een onmiddellijke acceleratie en loslaten om weer te vertragen tot stilstand. Een draai aan de schakelaar volstaat om terug naar twee pedalen te schakelen. In tegenstelling tot andere merken met elektrische auto's in het aanbod, kan Zeeuw & Zeeuw de Nissan Leaf in een redelijke termijn leveren. "Nu bestellen, is in februari of maart rijden", zegt Pieter Dekkers. "Bestelbaar is de zeer rijk uitgeruste Nissan Leaf 2.Zero Edition, met een rijklaar-prijs van 34.990 euro. Deze versie is leverbaar in twee kleuren, namelijk Brilliant Black en Spring Cloud Grey."
De Nissan Leaf 2.Zero Edition heeft een rijk uitrustingsniveau: ProPilot technologie, intelligent Nissan Around View Monitor voor 360 graden zicht rondom de auto, comfort pack met verwarmde stoelen en stuurwiel, 17-inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, en een warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius. "We nodigen iedereen uit voor de exclusieve preview onder het genot van een hapje en een drankje, om de auto alvast van buiten en van binnen te bekijken", aldus Pieter Dekkers.

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60
www.zeeuwenzeeuw.nl

Afbeelding
Afbeelding