Bij Project Schiekade is momenteel werk in uitvoering. Zaterdag 28 oktober is hier een open dag.
Bij Project Schiekade is momenteel werk in uitvoering. Zaterdag 28 oktober is hier een open dag. Foto:

Groot aanbod garageboxen en bedrijfsunits te zien tijdens
open dag van project Schiekade

DELFT - Op bedrijventerrein Schieoevers Noord aan de Rotterdamseweg 370 wordt momenteel nieuwbouwproject 'Schiekade' gerealiseerd.

Dit nieuwbouwproject biedt werk- en opslagruimtes in allerlei oppervlakte varianten voor ondernemers en particulieren. Van garageboxen - beschikbaar in twaalf verschillende types - tot bedrijfsunits van 140 tot wel 280 vierkante meter. De garageboxen en bedrijfsruimtes worden te koop en te huur aangeboden. Het project valt op door zijn fraaie architectuur en de grote zorg die besteed is aan veiligheid. Zo is het complex geheel afsluitbaar en biedt het alleen toegang middels een tag-systeem. Daarnaast zijn alle rijstraten voorzien van camera's die zo opgesteld staan dat alle garageboxen en bedrijfsunits zichtbaar zijn. De garageboxen zelf zijn rijkelijk uitgerust met elektra, verlichting en een automatisch bedienbare overheaddeur. De eerste units worden eind 2017 opgeleverd.

Open dag
Zaterdag 28 oktober is er een open dag. Tijdens die open dag zullen zeven types garageboxen en bedrijfsunits bezichtigd kunnen worden. Deskundige medewerkers van Schiekade Delft bv zullen op deze dag alle vragen beantwoorden en er is promotiemateriaal beschikbaar. De open dag is van 11.00 uur tot 14.00 uur op de bouwlocatie aan de Rotterdamseweg 370. Wilt u niet zo lang wachten? Dan kunt u contact opnemen voor informatie of een afspraak via telefoonnummer 0174 – 640000 of kijk op www.schiekadedelft.nl.