Een goede nachtrust begint bij Klaas Vaak Bedden.
Een goede nachtrust begint bij Klaas Vaak Bedden. Foto:

Klaas Vaak Bedden: focus op puur slaapcomfort

´Slapen is ons vak´. Dat is al jaren de slogan van Klaas Vaak Bedden Delft. De slaapvoorlichter aan het Vrouwenregt is alweer 37 jaar een vertrouwd adres voor wie zich wil verzekeren van een goede nachtrust.

Onlangs heeft de winkel een frisse look gekregen. "We gaan ons nu weer helemaal focussen op puur slaapcomfort, met zoveel mogelijk groen", laat het team van Klaas Vaak Bedden weten.
Hiervoor heeft Klaas Vaak Beddden Delft de Pure-slaapcomfort® en Sleep&Dream collection®. "We hebben een collectie gecreëerd van de beste natuurlijke matrassen met een ongekend ligcomfort. Super mooie boxsprings met de nieuwste technieken, interessante aanbieding in superlichte donsdekbedden en hele mooie bedtextiel-collectie."
Klaas Vaak bedden Delft is slaapvoorlichter voor uw lattenbodem, boxspring, matras, kussen, dekbedden, deken, bedtextiel en alles wat met uw bed te maken heeft. Alles kan worden thuisbezorgd en gemonteerd. Wij hopen u optimaal advies te mogen geven bij uw keuze. Aarzel niet en kom gerust eens langs in Delft, waar de medewerkers in de showroom graag een eerlijk en duidelijk advies geven. U kunt hier alle merken, waaronder Sleep & Dream, ervaren en testen. Ook geven wij u indien gewenst persoonlijk advies bij u thuis.
Meer weten? Kom langs of neem een kijkje op de website www.klaasvaakbedden.nl.