De mogelijkheden zijn eindeloos met keukenachterwanden van Visualls.
De mogelijkheden zijn eindeloos met keukenachterwanden van Visualls. Foto:

Visualls maakt alle keukendromen waar

Bij Visualls keukenachterwanden is alles mogelijk als het om de achterwand van de keuken gaat. "We zien de laatste tijd een aantal leuke nieuwe trends", zegt Johan Meijer.

"Het is helemaal ín om een industriële look te creëren met een matte keukenachterwand zoals bijvoorbeeld betonlook, blauwstaal, mat aluminium of satijnglas."Veel mensen weten niet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van keukenachterwanden. "In principe kan alles", legt Johan uit. "Er kwam laatst een voetballer van Westlandia. Zijn vader en opa hadden ook in het eerste gespeeld en hij wilde een keukenachterwand waarop hij met vader en opa op het voetbalveld werd afgebeeld. We hebben een unieke stukje van de keuken voor hem mogen en kunnen maken. De tijd van de stucwanden met vetspetters en tegeltjes hebben we inmiddels achter ons liggen."
Mensen die voor de eerste keer bij Visualls binnenlopen zijn steeds weer aangenaam verrast. "Op de eerste plaats omdat we in Delfgauw zo lekker dichtbij zitten en goed bereikbaar zijn. Vervolgens omdat de prijs in negenennegentig van de honderd gevallen heel erg meevalt. En als we dan ons werk hebben gedaan en de achterwand hebben geleverd dan is men vaak verrast door luxe uitstraling die de keuken heeft gekregen." Bezoek de showroom in Delfgauw, die is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, en kijk voor inspiratie op de Facebook pagina.