Het team van Hubo Delfgauw staat ook dit najaar graag voor uw klaar voor alle soorten maatwerkoplossingen.
Het team van Hubo Delfgauw staat ook dit najaar graag voor uw klaar voor alle soorten maatwerkoplossingen. Foto: Alphons de Wit jr

Raamdecoratie op maat is ook écht op maat bij Hubo Delfgauw

Hubo Delfgauw onderscheidt zich al jaren in maatwerk. Op zaterdag 14 oktober staat de winkel in het teken van een nieuwe collectie houten jaloezieën.

Aad Rensen, dit jaar alweer vier jaar eigenaar van de bouwmarkt, is trots op de nieuwe collectie. "We bieden jaloezieën met een breedte van 35, 50 of 70 millimeter. Daarnaast zitten er ook bamboe jaloezieën in de collectie. Ook qua kleur is er voor ieder wat wils. Wat dit keer nieuw is, is dat we nu ook staaltjes van het product mee kunnen geven aan de klant. Zo kunnen ze zich er thuis een mooi beeld van vormen."
Het maken van de keuze is zo ongeveer het enige waar de klant zich zorgen om hoeft te maken. "Want het inmeten doen wij voor ze. Dat is erg belangrijk, want een foutje daarbij is zo gemaakt en kan grote gevolgen hebben. Maatwerk is daarom bij ons ook echt maatwerk. Wij willen de klant vooral ontzorgen. Bovendien bieden we de service om de jaloezieën tegen meerprijs vakkundig te monteren. Als voor die optie wordt gekozen, is het enige dat de klant hoeft te doen twee keer thuis zijn. Na bestelling kunnen de jaloezieën binnen drie weken worden geleverd."
Volgens Aad is het, nu de 'r' in de maand zit, het uitgelezen moment om aan raamdecoratie te denken. "Mensen willen het in de wintermaanden, vooral ook met de Kerst gezellig maken in huis. Goed uitgekozen raamdecoratie kan hier een belangrijke rol in spelen."
Bent u ook benieuwd naar de nieuwe collectie jaloezieën of naar kasten of binnen- of buitenzonwering op maat? Loop dan op 14 oktober even binnen bij Hubo Delfgauw aan de Delftsestraatweg 131 in Delfgauw.