Eradus: het aangewezen adres voor zonwering.
Eradus: het aangewezen adres voor zonwering. Foto:

Eradus Zonwering krijgt gloednieuwe Luxaflex® Galery shop

Eradus Zonwering is al sinds jaar en dag een begrip in Delft en wijde omgeving als het om zonwering gaat.

Zowel binnen- als buitenzonwering van uitsluitend topmerken is in ruime mate in het assortiment vertegenwoordigd aan de Julianalaan. Bij specialist Erades staat men voor een ingrijpende verandering. Vanaf eind oktober heeft Eradus Zonwering te Delft een gloednieuwe Luxaflex® Gallery shop. Met behulp van nieuwe verlichting en realistische visuals ervaren consumenten de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding in de vernieuwde Gallery shop. Specialisten staan klaar voor een vrijblijvend persoonlijk en vakkundig advies, maar consumenten zijn uiteraard ook welkom om zelf rond te kijken en inspiratie op te doen over de laatste trends.
In de nieuwe Luxaflex® Gallery shop staat "licht" centraal, zodat de producten worden ervaren zoals thuis om tot de beste keuze in raambekleding te komen. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding. In de showroom kunnen consumenten de nieuwste stoffen, aantrekkelijke dessins en innovatieve snufjes zien. Daarnaast biedt de Gallery shop bij Eradus Zonwering ook de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassing PowerView® Motorisation te testen. PowerView Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de
Pebble® afstandsbediening. Er kunnen settings worden ingesteld, waardoor raambekleding zich bijvoorbeeld automatisch aanpast aan zonsopgang en –ondergang.
Uiteraard is en blijft Eradus ook het aangewezen adres voor buitenzonwering. In deze tijd van het jaar is er vooral veel vraag naar rolluiken. Rolluiken van topkwaliteit houden niet alleen de zon buiten de deur, ook inbrekers worden door de luiken afgeschrikt.