'We moeten ons niets in het hoofd halen'

DELFT - DHL kent met twee overwinningen een puike seizoensstart. Marvin van der Krogt zorgde zondag tegen GSC Esdo voor de 3-2.

- Dat is een lekker begin...
"Zeker weten, die punten kunnen maar alvast binnen zijn. De eerste wedstrijd was ik er zelf niet bij vanwege vakantie. Zondag knokten we ons goed terug."

- Wat was het voor wedstrijd?
"Het was met hangen en wurgen. We kwamen met 0-2 achter, maar bleven samen op zoek gaan naar goals. We hadden het geluk dat we even na rust net als zij vóór rust een strafschop kregen. Niet veel later zorgde Hugo Steijn voor de 2-2 en ik tekende voor de 3-2."
- Zijn jullie verder dan vorig jaar?
"Ik denk dat de trainer meer opties heeft. Jeffrey Paanakker is erbij gekomen. Dat is natuurlijk een directe versterking. Verder zijn de jonge jongens natuurlijk een jaartje verder. Daarbij komt een aantal jongens weer terug na een wat mindere periode. Het gaat dus zeker de goede kant op."

- Dat kan een mooi seizoen worden...
"Jij gaat wel heel snel. De start is inderdaad goed, maar we moeten ons op basis daarvan niets in het hoofd gaan halen. We moeten er met het hele elftal elke week voor de volle honderd procent voor blijven gaan, anders kunnen we ook van iedereen verliezen."