Bij Amazing Oriental is vrijdag 13 oktober een feestelijke opening van het Singapore Food Festival.
Bij Amazing Oriental is vrijdag 13 oktober een feestelijke opening van het Singapore Food Festival. Foto:

Singepore Food Festival bij Amazing Oriental

YPENBURG - Vrijdag de 13de een ongeluksdag? In de Aziatische cultuur is 13 een geluksgetal.

Met plezier organiseert Amazing Oriental een feestelijke openingsceremonie van de Singapore Food Fair 2017 op vrijdag 13 oktober om 11.00 uur in de Ypenburgse vestiging van Amazing Oriental, aan de Laan van Haamstede 36, Den Haag.
Ruiken… Proeven… Beleven! De Singapore Food Fair, die op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober plaatsvindt in Den Haag Ypenburg, is een tweejaarlijks culinair hoogstandje georganiseerd door Amazing Oriental in samenwerking met International Enterprise Singapore (IES), Singapore Food Manufactures' Association (SFMA) en leveranciers uit Singapore.
In het bijzijn van de ambassadeur van Singapore uit Brussel en de voorzitter van SFMA zal directeur Martin Chan van Amazing Oriental de officiële openingshandeling verrichten. Meteen hierna barst de Food Fair los en heeft u de kans bovengenoemden en leveranciers uit Singapore te spreken.
De Singapore Food Fair is voor iedereen gratis toegankelijk. Het driedaagse foodfestival kent een compacte opzet, wat zorgt voor een intieme sfeer en een complete oosterse beleving. Kookdemonstraties, gratis proeverijen en overheerlijke nieuwe producten die rechtstreeks uit Singapore zijn ingevlogen, laten bezoekers kennismaken met de verrassende smaken van deze Aziatische keuken. Later in oktober en november worden ook in acht andere Amazing Oriental-filialen, verspreid door het land, proeverijen georganiseerd.