Bij Baaf Automotive aan de Vrijebanselaan 33 in Delft staan altijd ongeveer honderd occasions.
Bij Baaf Automotive aan de Vrijebanselaan 33 in Delft staan altijd ongeveer honderd occasions. Foto: Martijn Linthorst

Baaf Automotive vist in de grootste 'auto-vijver'

DELFT – Veel Duitse occasions met lage kilometerstanden. Daar bestaat uit aanbod van Baaf Automotive momenteel uit. Baaf Automotive aan de Vrijenbanselaan 33, Delfts Ondernemer van het Jaar 2014/2015, heeft sinds enige tijd een nieuw Duits inkoopkanaal.

"Dan is de vraag waarom", begint eigenaar Manfred Bavelaar. "Duitsland heeft namelijk 45 miljoen auto´s rond rijden en in Nederland rijden er zo´n 8 miljoen rond. Om maar aan te geven, dat de vijver daar veel groter is en dus ook het occasionaanbod veel groter is. Daar wil ik mijn klanten van laten profiteren."
Bij Baaf Automotive staan altijd ongeveer honderd occasions, met prijzen tot 5000 euro. Allemaal met nieuwe APK en een gratis afleverbeurt. Budget-auto's tot 5000 euro, dat is het specialisme van Baaf Automotive. "Bij aanschaf blijft het dus niet. In onze eigen, perfect uitgeruste werkplaats worden alle aangeschafte auto's gratis voorzien van een APK en een afleverbeurt. Er zijn zelfs mogelijkheden voor garantie."
Baaf Automotive is tevens gespecialiseerd in wagenpark onderhoudt voor het MKB, diverse grote en kleine bedrijven zijn al klant bij Baaf. "Wij zijn flexibel, de MKB'ers kunnen zo naar binnen rijden." Want tijd is geld voor bedrijven!
Dit bedrijf, dat ook nog eens bekend staat als thuishaven van het raceteam De Delftsblauwe Rijders, kan dan ook fullservice genoemd worden. Heeft u een auto nodig, maar niet de middelen om een nieuwe auto aan te schaffen? Dan is de aanschaf van een occasion bij Baaf Automotive zeker aan te bevelen!
Meer weten? Bel dan naar telefoonnummer 015 - 215 96 96 of kijk op de website www.baafautomotive.nl.