Jacolien Extercate.
Jacolien Extercate. Foto:

Daarom zijn Jacolien en Agnes CAREGiver
bij HomeInstead…

DELFT – De CAREGivers van HomeInstead hebben verschillende redenen om dit werk te doen. Jacolien Extercate en Agnes van Starrenburg vertellen graag waarom ze hiervoor hebben gekozen.

"CAREGiver zijn betekent voor mij: De match met de klant", vertelt Jacolien. "En dat ik vanuit mijn hart kan werken. Het werk is afwisselend. Ik vind het fijn dat ik naast persoonlijke verzorging, ook een aantal uren aan de woonomgeving, wandelen, maaltijden voorbereiden kan besteden. De sfeer binnen Home Instead voelt als een warme deken. Er worden regelmatig trainingen gegeven. Één keer in de maand wordt er een gezamenlijke bijeenkomst georganiseerd. Door het werken als CAREGiver vind ik de uitdaging om te blijven leren, van en met elkaar. We hebben onderling leuke contacten met collega's", aldus Jacolien Extercate.

Dankbaar en blij
"CAREGiver zijn is werken vanuit mijn hart", zegt Agnes van Starrenburg. "Klanten en familie zijn vaak dankbaar en blij als ik kom. Dat geeft mij voldoening. De rust en aandacht die ik de klant geef, zorgt voor tevredenheid en rust bij de klant. Dankzij de CAREGiver kan iemand thuis wonen. Er wordt goed gekeken bij welke klant ik pas, zodat er een goede match is. Het werk is afwisselend, geen dag is hetzelfde. Ik geef aan hoeveel uur ik wil werken. Daar wordt rekening mee gehouden. Ik heb training gehad en pas daarna werd ik naar de klant op pad gestuurd. Het supportteam van kantoor staat altijd voor je klaar en ondersteunt je daar waar nodig. Als het jou iets lijkt solliciteer en kom ons team versterken. Tot gauw!"
Interesse? Zie dan voor meer informatie www.homeinstead.nl/delft.

Agnes Starrenburg.