Kidsactiviteiten tijdens de herfstvakantie bij Intratuin Pijnacker

PIJNACKER - De herfst staat weer voor de deur. Bij Intratuin Pijnacker staat alles klaar om het binnen weer gezellig te maken volgens de laatste trends.

Intratuin heeft nieuwe plant- en potcombinaties, sfeervolle lichtmakers en heel veel leuke interieurspullen in de nieuwste kleuren en dessins. En natuurlijk laten ze hier zien dat dit allemaal leuk gecombineerd kan worden met planten!

Inspiratiedag
Op zaterdag 7 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur is de Inspiratiedag Groen Wonen bij Intratuin Pijnacker. Het tuincentrum aan de Rijskade 1a in Pijnacker organiseert die dag vele groene workshops en er zijn verrassende demonstraties. Daarnaast ontvangen klanten 20 procent korting op potten en heel veel groen voor binnen. Een hapje en drankje zullen zeker niet ontbreken op deze feestelijke dag.
Geef op donderdag 12 oktober kussens een botanische look met textielverf en grote bladeren als sjabloon. De workshop start om 19.00 uur en kost slechts 10 euro, inclusief alle materialen, een drankje en wat lekkers. Graag wel even van tevoren aanmelden bij de service. Dit kan via telefoonnummer 015-3610000.

Kinderactiviteiten
Tijdens de herfstvakantie organiseert Intratuin Pijnacker elke dag wel een leuke kinderactiviteit:
Op dinsdag 17, woensdag 18 en zaterdag 21 oktober wordt een mooie vogelvoerslinger van dennenappels, rozijnen, appelschijven en doppinda's gemaakt. Erg leuk voor in de tuin!
Op maandag 16, donderdag 19, vrijdag 20 én op woensdag 25 oktober worden pompoenen voor Halloween beschilderd. Hoe eng wordt Halloween bij jullie thuis?
De kidsworkshops zijn op inschrijving en kosten 2 euro 50, inclusief limonade en wat lekkers. Opgeven voor de workshops kan via de servicebalie van Intratuin Pijnacker.