Afbeelding
Foto:

Vrolijke Finale Chaos

Van het succesvolle festival Dorpsgek rest de zoete herinnering en Chaos aan de Schie # 17 nadert het einde. Zaterdag 7 oktober is de vrolijke finale met een reprise van de super grappige en ontroerende voorstelling "De verjaardag van de mossel" en de voorlopig laatste mogelijkheid voor een heerlijk diner vol Wereldse Inspiratie.

De reacties zijn meer dan lovend. De culinaire creaties van chef Bas Hoog gooien hoge ogen: "Was top!! echt een aanrader!", "Het was lekker eten, mooi verzorgd. Lekker relaxed en informeel. Prettige ruimte, lekker industrieel. En ook nog betaalbaar! Ik kom de volgende editie zeker terug!", "Super eten!"
Het doet ons daarom bijna pijn om de Chaos weer te eindigen. Om de pijn te verzachten hebben we Piet van der Pas en Gitta Fleuren bereid gevonden hun succesvolle en grappige voorstelling nogmaals te spelen op Lijm & Cultuur.

Reprise van 'De Verjaardag van de Mossel'
In de voorstelling, gebaseerd op dierenverhalen van Toon Tellegen, komt een bonte stoet van grappige en ontroerende personages voorbij. Piet en Gitta maken er echt een feest van dat ook geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Completeer het feest met een diner bij Chaos aan de Schie vooraf of achteraf! Zaterdag 7 oktober. Aanvang is om 17.00 uur en om 20.30 uur.
Je kunt nog dineren van woensdag tot en met zaterdag. Na 7 oktober gaat Experiment Delft gewoon door en kun je alle werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur langskomen voor koffie, werken, lunchen en loungen. Een nieuwe editie van de Chaos aan de Schie - met weer een nieuwe kaart - is in ontwikkeling. Houdt de website en onze sociale media in de gaten.
Kijk op www.chaosaandeschie.nl en www.experimentdelft.nl voor alle informatie en om te reserveren. De agenda vind je op www.lijmencultuur.nl.