Denise Rontberg (links) en Melanie Haaksma zijn genomineerd voor de Viva 400.
Denise Rontberg (links) en Melanie Haaksma zijn genomineerd voor de Viva 400. Foto:

Eigenaressen Instore Concept Store genomineerd voor Viva 400

De twee Delftse meiden zijn nu namelijk genomineerd voor de Viva 400, een lijst vol Nederlandse vrouwen die iets bijzonders doen. In de categorie 'creatief' vinden we de namen van Melanie en Denise. Tot 31 oktober is het mogelijk op hen te stemmen. Dit kan via de volgende link: www.viva.nl/viva400/creatieven/page/9/#denise-rontberg-en-melanie-haaksma.
Begonnen als pop-up store en blog met STUDIO-2010 groeiden Melanie en Denise al snel uit tot podium voor jong startend talent.
Instore conceptstore was het eerste concept van STUDIO-2010. We kunnen in 2018 een tweede concept verwachten in Delft. Naast de succesvolle conceptstore zijn zij ook eigenaar van creatief bureau STUDIO-2010. Zij onderscheiden zich door hun herkenbare styling, hun brede pakket aan verschillende creatieve diensten zoals huisstijlontwikkeling tot social media-marketing. En niet te vergeten hun eindeloze energie. Zij zijn de vaste creative director van DINMAR fashionstore, Bij Marlies en Blue Sunday. Maar ze mogen ook een internationale naam als Elite Model Look toewijzen aan hun opdrachtgevers. Hiernaast inspireren en adviseren zij startende ondernemers om die stap tot ondernemerschap te durven maken.