'Ik denk dat het een mooi seizoen kan worden'

DELFT - Concordia begon het seizoen goed met een knappe overwinning op Wippolder (3-1). Trainer Martijn Leonard blikt terug.

- Had je hier vooraf voor getekend?
"Natuurlijk. Het was eigenlijk een herhaling van de seizoensopening van vorig jaar. Toen wonnen we uit met 1-3 van hen. Verschil is dat we nu als team verder zijn."

- In welk opzicht?
"Conditioneel, mentaal en teamtactisch gezien. Het is mooi om te zien dat Thomas Bouwer de zomerstop geblesseerd in ging en als één van de fitsten terugkwam. Daarvoor verdient hij alle credits. Het is extra leuk voor hem dat hij vandaag met een assist en een goal beslissend is."

- Hoe heb je de wedstrijd beleefd?
"Zij begonnen wat sterker, maar creëerden nauwelijks kansen. Wij kwamen goed op voorsprong en in de tweede helft zelfs op 2-0. Na de 2-1 was het even spannend, maar gelukkig gooide Thomas de wedstrijd in het slot."

- Hoever kunnen jullie komen?
"Vandaag zag je dat we er tegen een lastige tegenstander er als team echt stonden. We zitten in een poule met veel ploegen die we nog niet zo goed kennen, maar op basis van wat ik vandaag heb gezien denk ik dat het een mooi seizoen kan worden."