De Ford C-Max, ook een auto die centraal staat tijdens Super Saturday.
De Ford C-Max, ook een auto die centraal staat tijdens Super Saturday. Foto:

Super Saturday bij Ardea Auto

REGIO – De verkoopadviseurs van de zestien showrooms van official Ford-dealer Ardea Auto rollen de rode loper uit en strooien met voordeel tijdens de halfjaarlijkse Super Saturday. Op zaterdag 30 september a.s. is het weer zo ver.

Op meer dan vierhonderd nieuwe Fords uit de geregistreerde voorraad van Ardea Auto wordt tot meer dan 4.000 euro voordeel geboden! Alléén tijdens Super Saturday!
Om alle kopers voldoende tijd te geven om zich in de showroom te oriënteren, te kijken, te vergelijken en om zaken te doen, zijn er tijdens Super Saturday verruimde openingstijden. Jim van Dommelen, directeur bij Ardea Auto: "Al om acht uur in de ochtend worden de deuren van de showrooms geopend en worden bezoekers verwelkomd met een vers kopje koffie met iets lekkers daarbij. De eendaagse verkoopshow gaat door tot zes uur in de middag, dus wie geïnteresseerd is, heeft liefst tien uren de tijd om te overwegen welke nieuwe Ford de deal van het jaar gaat worden!"
Het voordeel geldt op alle nieuwe, uit de voorraad afkomstige Ford-modellen uit de personenwagenrange, te beginnen met de Ford Ka+. Die is een stuk groter en 'meer auto' dan zijn voorganger, de Ford Ka. Ook op de nieuwe Ford Fiesta is volop voordeel te behalen, tot wel 2.920 euro toe. Er zijn van het model 16/17 enkele automaat-versies beschikbaar met waanzinnig voordeel, tot wel 3.600 euro!
Naast veel voordeel en een Navigation-Pack wordt op de B-Max - in luxe Titanium-uitvoering! - en de C-Max Titanium en de EcoSport zelfs een sportieve E-bike cadeau gegeven. Op is op! Ook op de sportieve Kuga is veel voordeel te behalen, tot wel 4.000 euro.
Wie echt volledig geïnformeerd naar de Super Saturday wil komen, wordt met klem aangeraden om in de week van de show www.ardeaauto.nl te bezoeken.
"Daar vindt men alle informatie over alle actiemodellen, die direct uit de Ardea-voorraad geleverd kunnen worden", aldus Van Dommelen.
Ook vindt men hier de scherpe Private Lease-tarieven voor de verschillende modellen. En wie maximaal voor het voordeel gaat: op een select aantal nieuwe Ford-modellen biedt Ardea Auto alleen tijdens Super Saturday zelfs een extra korting aan van 800 euro bovenop al het andere voordeel!
Tenslotte is er ook een ruim aanbod aan gebruikte wagens met garantie, waarvoor ook aantrekkelijk voordeel geldt! Uitsluitend tijdens Super Saturday op zaterdag 30 september!

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl