Thijs de Vreede met zijn prijs: een fiets, beschikbaar gesteld door Karlas Fietsen.
Thijs de Vreede met zijn prijs: een fiets, beschikbaar gesteld door Karlas Fietsen. Foto:

Stap in een kano, lees een Delft op Zondag en win een fiets van Karlas Fietsen

DELFT - Thijs de Vreede ging afgelopen zomer in de Ardèche in z'n kano op de foto met de krant Delft op Zondag. Daarmee was hij één van de prijswinnaars van de zomerfotowedstrijd die deze krant organiseerde.

De 8-jarige Delftenaar won met zijn foto een fraaie fiets, beschikbaar gesteld door Karlas Fietsen. Afgelopen woensdag haalde hij zijn prijs op. "We vonden de fotowedstrijd een hartstikke leuk initiatief om aan mee te werken", vertelt Paul, eigenaar van Karlas Fietsen. "En de foto waarop Thijs in een kano met een Delft op Zondag te zien was, was erg leuk. Een terechte winnaar!"

Stofkorting
Karlas Fietsen is al sinds 1994 aan het Bartokpad 4 in Delft gevestigd. Momenteel wordt de winkel verbouwd en uitgebreid. De bovenverdieping is verruild voor een naastgelegen pand, waardoor de winkel groter wordt èn meer beleving geeft. Vanaf volgend seizoen kan Karlas Fietsen de consument een nog ruimere keuze bieden. "Vanwege de verbouwing hebben we onder de noemer 'stofkorting' nu meerdere mooie aanbiedingen. De stofkorting geldt op sportieve modellen, zoals racefietsen en mountainbikes, de Giant Chill en Batavus X-posure herenfietsen in de kleur grijs. We hebben nu ook een complete stadsfiets van het merk Winora, met zeven versnellingen, het voor en achterlicht op dynamo en een verende voorvork, voor 499 euro. Deze fiets is verkrijgbaar met 26 inch en met 28 inch wielen."

Meer
Ook tijdens de verbouwing biedt Karlas Fietsen een ruim assortiment fietsen en accessoires. Meer weten? Kom eens langs op kijk op de website www.karlasfietsen.nl.