Personeel van Albert Heijn Martinus Nijhofflaan heet iedereen welkom in de gloednieuwe XL-supermarkt.
Personeel van Albert Heijn Martinus Nijhofflaan heet iedereen welkom in de gloednieuwe XL-supermarkt. Foto:

AH Martinus Nijhofflaan: terug van weggeweest - en nog beter en groter

DELFT – Hiep Hiep AH! Een gloednieuwe Albert Heijn XL opent aanstaande woensdag officieel de deuren. Op de oude vertrouwde plek aan de Martinus Nijhofflaan. En dat is alle reden voor een feestje.

Het kan snel gaan. In maart vorig jaar ging de 'oude' Albert Heijn-supermarkt hier tegen de vlakte. De super was na veertig jaar trouwe dienst verouderd. Het was tijd voor iets nieuws. Een toekomstbestendige supermarkt. Dus ging Albert Heijn Martinus Nijhofflaan dicht, maar niet getreurd: nog diezelfde week opende Albert Heijn, even verderop aan de Mercuriusweg, de deuren van een nieuwe en tijdelijke winkel.

Opening
Komende week wordt wederom verhuisd. Woensdag om 17.00 uur is de officiële opening. "We zijn blij dat we weer terug zijn in de wijk", reageert supermarktmanager Sandra Kommené. "Na anderhalf jaar zijn we weer terug op onze oude vertrouwde plek, maar dan in een nieuw jasje. Een nieuwe XL-winkel met een zeer uitgebreid assortiment, verrassende elementen en veel aandacht voor mooie verse producten. Onze service blijft natuurlijk vertrouwd, net als onze medewerkers. We staan elke dag voor u klaar en willen u graag inspireren en adviseren bij het maken van uw keuzes." Veel blijft hetzelfde in de nieuwe winkel. Zoals de service, het personeel en productkennis. Andere zaken veranderen wel. In positieve zin. Zo kunt u straks bij deze AH-winkel overdekt parkeren. In de winkel zijn nieuwe afdelingen met verrassende elementen toegevoegd, zoals een afdeling met vers bereide sushi. Er is een notenbar met vers gebrande noten. Klanten kunnen in de zelfpluk kruidentuin zelf kruiden plukken, maar ook een kruiden- en specerijenmix scheppen. Ook nieuw: Deli Ktichen. Hier zijn dagelijkse verse maaltijden verkrijgbaar. zoals kip van de rotisserie, pizza's en salades. U kunt zelf de ingrediënten kiezen. Tevens kunt u hier plaatsnemen op één van de zitjes en al dat lekkers ter plekke opeten. Na het winkelen even snel afrekenen? Dat kan bij de Scan&Go.

Feestweek
Het betrekken van de gloednieuwe Albert Heijn Martinus Nijhofflaan gaat natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Dit viert Albert Heijn graag met haar klanten. Zij worden verrast met diverse lekkere hapjes en meer.

Het programma
Woensdag 20 september (17.00 uur): feestelijke opening
Donderdag 21 september (11.00 uur tot 18.00 uur) diverse proeverijen
Vrijdag 22 september (11.00 uur tot 18.00 uur) diverse proeverijen
Zaterdag 23 september en zondag 24 september (12.00 uur tot 18.00 uur): foodtruck voor de ingang van de winkel.

Albert Heijn Martinus Nijhofflaan heet u van harte welkom!