Ook voor baby's en peuters is in de bieb van Den Hoorn van alles te beleven.
Ook voor baby's en peuters is in de bieb van Den Hoorn van alles te beleven. Foto:

Mamacafé in de bibliotheek van Den Hoorn

In de bibliotheek van Den Hoorn is er elke maand een klein feestje voor de allerkleinsten. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek en na afloop kan er worden geknutseld of gespeeld.

Voorlezen voor baby's
Twee tot vier keer per jaar kunnen (groot-)ouders van kindjes tot 18 maanden komen spelen, zingen en lezen met hun kleintje. Tijdens dit speciale uurtje krijg je tips over hoe je kunt spelen en lezen met je baby en ga je zelf samen aan de slag. Het geeft overigens niets als jouw baby slaapt of rondkruipt tijdens dit uur.
Een jeugdverpleegkundige van het CJG komt hiervoor op dinsdag 10 oktober naar de Bibliotheek Den Hoorn aan de Fluitekruid. Het onderwerp zal zijn: Slimme Baby's.

Voorlezen voor peuters
Elke maand is er het gezelligste voorleesuurtje in de Bibliotheek, speciaal voor peuters. Kom hiervoor op dinsdag 26 september naar Den Hoorn. De voorleesuurtjes zijn altijd van tien tot elf uur.
Is jouw kleintje nog geen lid van de Bieb? Dan is dit een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen. Tot 16 jaar is het lidmaatschap van de Bibliotheek gratis. Zo kan je na het MamaCafé gelijk leuke boekjes mee naar huis.
Voor meer info zie onze website www.debibliotheekmm.nl of neem contact op via telefoonnummer 010 - 5925211.