Bijzonderheden op bruggen: dat is de Bruggenparade van Blue Sunday. Zondag 24 september gaat Blue Sunday gepaard met een modeshow.
Bijzonderheden op bruggen: dat is de Bruggenparade van Blue Sunday. Zondag 24 september gaat Blue Sunday gepaard met een modeshow. Foto: Koos Bommelé

Zondagmiddag, 14.20 uur

DELFT – Blue Sunday stond vorige week zondag in het teken van de bruggenparade. Dus was er op de vele bruggen in de Delftse binnenstad van alles te doen, zien en beleven. Zoals hier, op de brug die de Kerkstraat met het Vrouwenregt verbindt. Winkelend publiek wordt hier getrakteerd op enkele vrolijke noten die een muzikaal gezelschap hen brengt. Zo zorgen de verschillende partijen achter Blue Sunday Delft elke zondag weer voor leven in de brouwerij èn de binnenstad. Zondag 24 september is dat niet anders. Dan organiseert Blue Sunday een modeshow. Tijdens het foodevent Delft Serveert zullen Delftse Blue Sunday-ondernemers hun nieuwste wintercollecties presenteren. Daarnaast kan iedereen nog tot en met 24 september een hotspotroute lopen. Haal hiervoor de map op bij één van de deelnemende ondernemers.