De Koleos, Captur en Kadjar, drie topmodellen die je zeker eens moet komen bekijken tijdens de Salon de Promotion.
De Koleos, Captur en Kadjar, drie topmodellen die je zeker eens moet komen bekijken tijdens de Salon de Promotion. Foto:

BeslisBonus tot wel 3.000 euro bij
Salon de Promotion van Autohaag Zeeuw Delft

DELFGAUW – Bij Renault Autohaag Zeeuw Delft is het weer Salon de Promotion. De actieperiode duurt tot en met zondag 24 september. In deze periode kunnen klanten profiteren van een wel zeer aantrekkelijke BeslisBonus tot wel 3.000 euro op veel nieuwe Renault-modellen.

"Tijdens de Salon de Promotion hebben we veel interessante aanbiedingen op alle nieuwe personenauto's van Renault", aldus Ed Mouton van Autohaag Zeeuw. "Dit is hét moment om toe te slaan. De BeslisBonus tot 3.000 euro is aangekondigd via een grootschalige mediacampagne en we verwachten veel interesse.
De nieuwe modellen van Renault zijn dan ook erg gewild. De Clio is de bestverkochte auto van Nederland. De Captur de nummer drie. Mede dankzij dit succes is.
Renault het tweede grootste merk van Nederland en het grootste in de particuliere markt. En dan zijn we ook nog marktleider in het Estate-segment. Maar deze aanbieding duurt niet voor eeuwig. Op is op, dus profiteer nu." Op zondag 24 september is Autohaag Zeeuw Delft extra geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.



Autohaag Zeeuw Delft
www.autohaagzeeuw.nl