Afbeelding
Foto:

Huis te koop wordt u deze week aangeboden door V&W Makelaars

DELFT - Anne en Melvin Moleveld wonen nu negen jaar in dit ruime driekamerappartement in Tanthof-West. Ze zijn hier met z'n tweeën komen wonen en wat later werd hun dochtertje Melissa geboren. Ze wilden wat groter gaan wonen dan hun toenmalige woning aan de Persijnlaan.

In feite was de woning helemaal naar tevredenheid. Er hoefden geen grote veranderingen plaats te vinden. Met wat verfwerk kon de woning helemaal naar hun eigen smaak worden gebracht. "Het grote pluspunt van deze woning, dat is de hele ruime woonkamer", zegt Anne. "Ook de slaapkamer is heel ruim te noemen. Meestal heeft een appartement wel een ruimere woonkamer dan bij een ééngezinswoning gebruikelijk is. Maar onze woonkamer is ècht heel ruim. We hebben hierdoor veel aparte hoeken in kunnen delen, zoals een zit- en eetgedeelte en zelfs een werkhoek. Desondanks is er nog altijd een heel grote inloop vanaf de gang."
Bij binnenkomst door de voordeur leidt een trap naar het woongedeelte op de eerste verdieping. De woonkamer is 4.00 / 2.95 bij 8.60 / 4.00 meter. Het is een heel lichte woonkamer, met aan de achterzijde een leuk uitzicht over de mooi begroeide achtertuinen. Aan de voorkant is een moderne, half open keuken, die de afmetingen van 2.15 bij 2.50 meter heeft. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. "Vlakbij de keuken hebben we ons eetgedeelte ingericht", zegt Anne. "Het is wel leuk om makkelijk te kunnen converseren met de mensen die aan tafel zitten."
De woonkamer kan eventueel door middel van een lichte scheidingswand in twee ruimtes worden verdeeld, waardoor er nog een extra kamer ontstaat. In de woonkamer is een vaste kast. "Heel handig is ook de inpandige berging, waar wij mooi de wasmachine en droger hebben kunnen opstellen."
De centrale hal biedt verder toegang tot twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer en de kamer die nu voor dochtertje Melissa is bestemd. "Vanuit de masterbedroom is ook het balkon te bereiken", zegt Anne. "Dit balkon heeft een speciale puntvorm, eigenlijk precies gespiegeld aan dat van onze directe buren. Het is een zonnig balkon, waar ik graag en veel zit. Hoewel het zich aan de kant van de Zambezistraat bevindt, is het er heel rustig."
Beide slaapkamers zijn net als de woonkamer heel licht. Dit komt onder meer door de grote raampartijen, die helemaal tot aan de vloer door lopen. In het appartement is verder een badkamer, die voorzien is van een ligbad en een wastafelmeubel. "Echt een heel leuke woning, waar we ook gewoon zouden kunnen blijven wonen", gaat ze verder. "Toch zijn we nu wel toe aan een ander huis, want we zouden het heel fijn vinden om een tuin te hebben." Anne en Melvin hoeven aan natuurbeleving geen tekort te hebben. Vlakbij hun huis bevindt zich namelijk het uitgestrekte natuurgebied Midden-Delfland. "Even de Zambezilaan af en aan je linkerhand loop je zo de natuur in", zegt ze. "Daar komen we heel vaak om te wandelen of te fietsen."
De woning is helemaal voorzien van dubbel glas en een CV-ketel zorgt voor de verwarming in huis. De bijbehorende berging bevindt zich op de begane grond, onder het appartement. Het appartement bevindt zich dicht bij een winkelcentrum, waar onder meer een supermarkt, bakkerij, drogisterij en snackbar zit. Ook de uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding