Chinees Afhaalcentrum Tanthof:
vernieuwd en verbeterd

Het Chinees Afhaalcentrum Tanthof heeft een nieuwe eigenaar en dat is te merken. Het afhaalrestaurant en de keuken zijn flink opgeknapt en de menukaart is vernieuwd.

De gerechten zijn weer wat meer van deze tijd. De Indische gerechten zijn van de kaart gehaald. Wat overblijft is een lijst aan Chinese specialiteiten om van te watertanden.
De nieuwe eigenaar heeft jarenlange ervaring in de horeca en dat is te merken. Het concept is vernieuwd en verbeterd. Afgelopen weken is Chinees Afhaalcentrum Tanthof flink verbouwd en de deels open keuken is grotendeels vernieuwd en voorzien van de nieuwste apparatuur.
Op 25 augustus ging Chinees Afhaalcentrum Tanthof opnieuw open. De reacties van de gasten die sindsdien al kwamen zijn positief en de belangstelling is groter dan verwacht. Binnenkort begint het afhaalcentrum ook met het bezorgen van maaltijd. Dit kan dan via thuisbezorgd.nl.
Chinees Afhaalcentrum Tanthof is van dinsdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur geopend voor iedereen die er lekker eten wil afhalen. Daarnaast verzorgt het restaurant op verzoek ook een lopend buffet voor bijvoorbeeld een zakenlunch of familiefeest. Voor een gezelschap van vijftien personen of meer kan een lopend buffet bovendien bij u thuis worden bezorgd, inclusief borden, bestek en warmhouders.
Benieuwd naar het vernieuwde Chinees Afhaalcentrum Tanthof? Kom gerust eens langs aan de Hazelwormstraat 1 in Tanthof Oost, bij Winkelcentrum Dasstraat, of bel naar telefoonnummer 015 – 257 57 88.