Kalkaanslagvrij leven? Dat kan, met de ScaleWatcher van Qualified Sales.
Kalkaanslagvrij leven? Dat kan, met de ScaleWatcher van Qualified Sales. Foto:

Definitief kalkaanslagvrij met de ScaleWatcher

DELFT - In ons leidingwater zit veel kalk. Kalkaanslag heeft schadelijke gevolgen voor apparaten en zorgt voor onnodig hoge energiekosten.

Om de kalkaanslag te verwijderen waren we aangewezen op vele dure chemische reinigingsmiddelen die uiteindelijk in het milieu terecht komen. Steeds meer mensen realiseren zich dat er een betere en goedkoper oplossing voor is: de ScaleWatcher.
Het Delftse bedrijf Qualified Sales monteert deze vlak na de watermeter en beschermt vervolgens alle aanwezige apparatuur. Met de Scalewatcher worden niet alleen oude lagen verwijderd, maar wordt ook nieuwe kalkvorming tegengegaan. Het water is véél zachter tijdens het douchen en smaakt heerlijk. Ook wasgoed voelt een stuk zachter aan. De douchewand, toilet, tegels en douchekop blijven voortaan kalkaanslagvrij en geen harde lelijke aanslag meer op uw glazen. In het gastenboek op de website kalkaanslagvrij.nl blijkt uit de vele positieve reacties en reviews dat het echt werkt. Landelijk maken bedrijven zoals Albert Heijn food stores, Royal Duth Navy, AKZO Nobel, DSM, Artis, vele sauna's, hotels, horeca en nog vele anderen al gebruik van deze innovatieve techniek. Er zijn wereldwijd al meer dan een half miljoen gebruikers. Zonder Scalewatcher blijft kalk plakken omdat kalk een stervormige molecuul heeft. Bacteriën en schimmels gaan erop groeien, kijk maar in uw badkamer en toilet. Kalk hoopt op in leidingen, (thermische) kranen, apparaten, verwarmingselementen van cookers, waterkokers, cv's, koffiezetmachines. En 6 millimeter kalkaanslag op uw verwarmingselement resulteert in 40 procent méér stookkosten. Warm water wordt dan duur. Kalk zet de zeepmolecuul uit het water dus gebruiken we hierdoor 50 procent meer schoonmaakmiddel dan noodzakelijk. Bespaar nu zo'n 650 euro per jaar met de ScaleWatcher. De ScaleWatcher is een gepatenteerde, besparende en milieuvriendelijke oplossing, zonder zout of chemicaliën.
De ScaleWatcher kunt u eventueel ook zelf monteren. Zie hiervoor de montagevideo op de website kalkaanslagvrij.nl. Gaat u ooit verhuizen, dan kan de ScaleWatcher gewoon mee naar uw nieuwe adres. Het apparaat heeft bovendien een 'niet goed, geld terug- garantie'. Meer info : www.kalkaanslagvrij.nl of kom langs in onze showroom in Delft.